Integritet och dina uppgifter

Vem som styr över dina dokument, hur de lagras och skyddas, vilka underbiträden vi anlitar, hur länge vi sparar uppgifter och hur du raderar ditt konto.

Dina dokument är dina

För de dokument, skanningar och mallar som du laddar upp är du personuppgiftsansvarig och DocuTract är ditt personuppgiftsbiträde: vi hanterar innehållet bara för att tillhandahålla tjänsten och bara enligt dina instruktioner. Vårt personuppgiftsbiträdesavtal reglerar det fullt ut, och integritetspolicyn förklarar vad vi behandlar och varför.

Så skyddas dina filer

  • Krypterade vid överföring, lagrade i privat lagring. Filer överförs bara via en krypterad anslutning (HTTPS) och lagras i privat lagring som bara nås via kortlivade, avgränsade länkar.
  • Bara din arbetsyta kan öppna dem. Dokument och mallar hör till en arbetsyta; andra arbetsytor kan inte se dem.
  • Säljs aldrig, används aldrig för att träna modeller. Vi säljer eller delar inte ditt innehåll, och det används aldrig för att träna några AI-modeller.

Underbiträden

För att köra extraheringen och leverera tjänsten anlitar vi ett litet antal underbiträden:

  • AI/OCR-extrahering;
  • autentisering och fillagring;
  • PDF-rendering;
  • en betalningsförmedlare;
  • analys som kräver samtycke.

Den aktuella listan, med de regioner där var och en behandlar uppgifter, finns i DPA.

Dokument som dina kunder skickar

När en kund laddar upp filer via en insamlingslänk godkänner kunden först att filerna läses automatiskt för att fylla i ett dokument. Filerna blir en del av ditt dokument och hanteras precis som de skanningar du laddar upp själv.

Lagringstid

Vi sparar ditt innehåll så länge ditt konto är aktivt. Om du raderar ditt konto raderar eller anonymiserar vi dina personuppgifter inom 30 dagar, med undantag för poster som vi måste spara av rättsliga eller bokföringsmässiga skäl (som fakturor).

Dina rättigheter

Du kan när som helst få tillgång till, rätta, exportera eller radera dina personuppgifter; integritetspolicyn förklarar hur.

För att radera ditt konto öppnar du Profilinställningar och använder Radera konto. Om du äger en arbetsyta med andra medlemmar måste du först överlåta ägarskapet.

Frågor

För allt som rör integritet och som den här sidan och integritetspolicyn inte besvarar, skriv till oss via kontaktsidan.